srijeda, 28. kolovoza 2013.

Piša i pišulja



PIŠA I PIŠULJA
Na čovjeku svaki, bilo koji, dio njegove jedinstvene osobe živi i diše.
To je prastara znanstvena i sveopća svjetska dokazana činjenica.
Disanje umnogome podpomaže život, duhovnost, razmišljanje, izmjenu tvari u organizmu i tako redom.
Mnogi roditelji znaju spol svoga djeteta prije nego što će se ono roditi pa pripremaju dječju sobu primjereno spolu djeteta, a kasnije ga i oblače kao muško i žensko tako da dječake ćesto oblače u plavu boju, a djevojčice u ružičastu.
Ako neki odrasli muškarac želi naći istospolnog partnera za bludništvo, vrlo često, usprkos uznapredovaloj kulturi čovječanstva, oblači na sebe ružičastu odjeću za razliku od onoga koji je u dvojbi o svome spolu, a nije raspoložen za bludništvo. Ovaj potonji se oblači onako kako je uobičajeno i ne daje svojom odjećom i ponašanjem nikakvoga znaka o tome kojega je spola.
Kako će zdravstveni odgoj, koji tvrdi da su “odrasli ljudi rekli djetetu da je muško ili žensko kad se je dijete rodilo i da je to prisilno određivanje djetetove spolne pripadnosti jer dijete samo mora odlučiti kojega će spola biti”, i u kojoj djetetovoj dobi djetetu protumačiti da je spol nebitan i da mu je svejedno kojega je spola i da se to zove ravnopravnost?
I što ako “piša” i “pišulja” postanu samo neki srednji rod, a grudi postanu razlog da  djevojčice počnu crvenjeti jer su nedavno rekle roditeljima da su dječaci?
I što ako silno upečatljive, neugodne i nezgodne mjesečnice natjeraju djevojčicu Mariju da počne naučavati svoje roditelje o tome kako su žene žrtve i izrodi i kako joj moraju dozvoliti da postane dječak Marko?

Hoćemo li i dalje disati na nos i usta, hoće li otvor za izbacivanje probavljene nečisti iz crijeva postati  dječak ili djevojčica?
2808 1202



Nema komentara:

Objavi komentar