petak, 10. siječnja 2014.

Kakica





Poštovani homoseksualci,
Ako ste posvojili jako malo dijete, tada ste upravo vi ta osoba koja gleda kako je dijete stalo na noge, kako je naučilo samostalno sjediti i, naravno, kako je protepalo.

Kako ćete u ova burna vremena skužiti da li ste na pravom putu u odgoju i podizanju djeteta? Kako ćete skužiti da li ste dobar roditelj svojemu djetetu? Da li vas to uopće zanima?

Kada, primjerice poželite naučiti svoje dijete na kahlicu, morate znati da prije toga već s njime morate biti u prijateljskim odnosima i poštovati djetetovu volju pa tako nema smisla učiti dijete na to prije nego što ste uspostavili odnos velikoga međusobnoga povjerenja. Kada je dijete već naučilo samostalno sjediti, možete ga svako jutro poslije doručka posjesti na kahlicu. Ako dijete ima neki svoj pravilan ritam prehrane, vjerojatno će osjetiti potrebu načiniti pristojnu nuždu. No, što onda kada to ne učini odmah nego tek kada ga maknete s kahlice?
To znači da vam ne vjeruje. Nije opušteno i sretno i zadovoljno.

Mnogi eksperti govore kako je dječja kakica prvi veliki dar djeteta svome roditelju.

p.s. možda vi već jako dobro znate sve o kakicama pa vam ovo nije ništa novo. U tom slučaju upamtite samo činjenicu da je dječja kakica plod višemjesečnoga, a možda i dugogodišnjega prijateljstva i života u ljubavi istinskoj i povjerenju, a to nije stvar dječje guze nego ljudskoga duha. 2014-01-11 07:21

Nema komentara:

Objavi komentar