ponedjeljak, 6. siječnja 2014.

Homoseksualac i novorođenče



Homoseksualac i novorođenče
Pitanje za homoseksualca: koliko bi trebalo biti staro dijete koje biste vi željeli usvojiti nakon što ozakonite vezu sa svojim muškarcem?
Nije dobro da bude premalo i premlado dijete jer u Domu za napuštenu djecu to dijete uglavnom ima žene i majke koje znaju s jako malom djecom.
Veza između jako maloga djeteta i onoga tko se za to brine jest duboka veza na tjelesnoj, osjećajnoj i intelektualnoj osnovi. Osjetit ćete i doživjeti veliko zadovoljstvo pri hranjenju djeteta. Morate spoznati da je dijete koje imate posvećeno od Gospodina Boga i da ono nije samo nedoraslo i nerazvijeno ljudsko biće; morate imati na umu da mu je potrebno više od tjelesnoga zajedništva jer inače dolazite u opasnost da to dijete gledate kao objekt pa vam se može dogoditi da postanete u duši pedofil, iako nikada nećete zloupotrijebiti svoju snagu i bit ćete dovoljno razumni spoznati i razlikovati valjda požudu od istinske ljubavi.
Ako usvajate dijete koje je već prohodalo, bit će vam puno jednostavnije i lakše odgajati dijete. Tada samo pazite na njegovu higijenu i u isto vrijeme ste ga već zavoljeli i možete postati prijatelji.
Najlakše je usvojiti poodraslo dijete jer ono treba obrazovanje i materijalnu sigurnost.
07012014 0820

Nema komentara:

Objavi komentar