srijeda, 26. ožujka 2014.

Društvo nije za Isusa

Društvo nikada nije za Isusa

Tko se okrene društvu, okreće se lažnim bogovima koje može i ne mora štovati. Okretanje idealizmima ili materijalnome uvijek je primamljivo za čovjeka ako štuje više sebe nego Boga. Onaj koji podpada, ili bolje reći: onda kada čovjek podpada pod sile i moć lažnjaka, čovjek samo pokazuje da još uvijek nije u štovanju i slavljenju Boga zreo molitelj i klanjalac pa njegovu pažnju lako ili još lakše odvuku lažni bogovi.
Isus govori da su svi koji nisu protiv Njega, za Njega.
To govori tada kada netko uz Isusovu pomoć izgoni zloduhe. To ne znači da će svatko biti za Isusa, tko govori samo: Gospodine, Gospodine ili blebeće kao poganin.
Mnogi kažu da je Bog neka jaka sila, još jača od zloduha što može značiti da misli da je Bog strašniji od zlih sila. U tom slučaju i kada bi bilo tako, ne bi se zle sile mogle izgoniti nikada i nikako nego bi se umnožavale i udruživale u još veće zlo. Tko tako razmišlja i govori, već je protiv Isusa, Boga i Gospodina koji ne može biti zao.
Samo zato što je čist, Bog može izgoniti zloduhe. Niti jedan čovjek nije do te mjere čist nego se uvijek bori protiv zloduha i lažnih bogova, tako će biti sve dok Gospodin Isus ponovo ne dođe. Društvo je nužno protiv Isusa jer u svakom čovjeku postoji tračak grijeha, čak i u najvećim svetcima.
Mučenici koji izgube život zbog i poradi Boga koji je Istina, najsvetiji su, ma kako bili grešni.
Samo je jedna ljudska osoba čista, to je Majka Boga, Bezgrešno Začeće. 27.03.2014. 06:58


Nema komentara:

Objavi komentar