srijeda, 22. listopada 2014.

Imate li iskustva s hrvatskim pravosuđem?

ZNATE LI da pozivanje na zakon u ovoj zemlji nalikuje pričanju nekog prastarog vica u obdaništu?
Naročito je smiješno kada se moćnici ove države pozivaju na zakon riječima kako se isti zakon mora poštivati. Nema se tu što više poštivati, zakoni izgledaju kao da su iscurili iz Pandorine kutije i kao da su po njima brljala djeca, morate pokušati ostvariti bilo koje svoje pravo da biste uvidjeli  kako je to nemoguće, bilo da se radi o sitnicama, bilo o političarima.
Osim toga, te zakone stvaraju kriminalne skupine i pomažu moćnicima da PROVODE ZAJEDNIČKE ZLOČINAČKE PODUHVATE. Zakoni nemaju smisla, niti zajedničkoga duha zakona jer je ideologija koja ih stvara dekadentna, uništavalačka i šeprtljava.
Vjerujem u pravne države i u pravosuđe, ali ovdje toga nema. Kriminal vlada pa je smiješno pokušavati dokučiti pravnim putem  bilo što. Također je evidentno da je ova horda u Savskoj 66 već godinama bezuspješno pokušavala provesti prava u djelo skupljanjem potpisa i uz pomoć silnih udruživanja. To više nikako ne funkcionira i zato je neophodna brza i učinkovita, konkretna akcija na svim razinama „sustava“.
Također se ovome katoličkom narodu ne mora reći da ideala ovdje nikakvih nema. Svi znamo da je u samo jednoj osobi i istina, i pravednost, i sloboda i da je sve u njoj objedinjeno u Isusu Kristu. Tko se drži  jednog ideala, a bez Boga, taj propada i ne zna više ni gdje je, niti kamo će.

23.10.2014. 08:38

Nema komentara:

Objavi komentar