subota, 1. studenoga 2014.

MRTVE DUŠE NA HRVATSKOJ TELEVIZIJI

Evanđelje po Luki, glava 20, redak 34-38
34 Reče im Isus: "Djeca se ovog svijeta žene i udaju. 
35 No oni koji se nađoše dostojni onog svijeta i uskrsnuća od mrtvih niti se žene niti udaju. 
36 Zaista, ni umrijeti više ne mogu: anđelima su jednaki i sinovi su Božji jer su sinovi uskrsnuća." 
37 "A da mrtvi ustaju, naznači i Mojsije kad u odlomku o grmu Gospodina zove Bogom Abrahamovim, Bogom Izakovim i Bogom Jakovljevim. 
38 A nije on Bog mrtvih, nego živih. Ta svi njemu žive!" 

Isuse, tolika mi je medijska blokada i autocenzura prisutna u osobi koja s Mirogoja izvještava o Tebi i vječnom životu, koliko se više ne može trpjeti ili ignorirati. Kad se tuku oko gluposti, briga me, ali kada govore da naših mrtvih više nema i da je Crkva Tvoja iluzionistička novinarska patka i nalik onome opijumu za mase, moram govoriti.
Groblja kao posljednja počivališta i dom za naše preminule zapravo služe tim mrtvacima koji iskorištavaju blagdan Svih Svetih kako bi implementirali jaču depresiju u narod. A tko ih uopće sluša i tko im vjeruje? Na žalost, mnogi. Vijest o tome da preminulih ljudi više nema postavljaju pokraj izvješća o tome kako su Hrvati najveći potrošači čistog alkohola što je ordinarna besmislica.
Mi bi, dakle, imali biti pijani (ili pijanisti) i depresivni, a također smo i masa nečega kao da nismo ljudske osobe. Ne, nisu to masoni, nisu niti elgebeteovci, niti ubojice na abortusima, to je ono što si nazvao leglom gujinjim. Hrvati hrane zmiju u njedrima. Nitko tako ne govori u svijetu, samo naša vrhuška. I drago mi je da odlazimo na ulice jer sabornica je okaljana.
Tko Tebe blaguje, Kriste, ima život vječni.
To su – mrtve duše. Eto, tako zapravo izgleda smrt, tako izgledaju mrtvaci. Nemaju razuma, nemaju dostojanstva,ali imaju onaj grozan osjećaj...da, imaju osjećaja, odnosno samo jedan osjećaj vlada tim spodobama, a to je osjećaj straha.
Žalim te djelatnike koji se straše da će izgubiti posao. Njih je strah da će im prokisnuti krov, a temelji im gore. Molim te, spasi javne djelatnike i, posebno, ove mrtvace u medijima.
01.11.2014. 22:37  




Nema komentara:

Objavi komentar